Matematik

Grønlandsk sæt

25. maj 2010 af xIraqisteve (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hyppighed af antal elever i 10. klasse i 2005/2006 = 94

Man forventer, at antallet af elever i 10. klasse i skoleåret 2006/2007 vil stige med 5% i forhold til antallet af elever i skoleåret 2005/2006

- Hvor mange elver forventer man, der vil gå på efterskolen i 10. klasse i skoleåret 2006/2007`?


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. maj 2010 af miinnaxd (Slettet)

 Du bruger formlen 

K=Ko*(1+p/100)n    hvor n er antal år efter, og p er dine 5%

Antal elever i 2005/2006 er

94*(1+0,05)1=98,7


Svar #2
25. maj 2010 af xIraqisteve (Slettet)

Hvorfor skal man pluse med 1?


Skriv et svar til: Grønlandsk sæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.