Matematik

matematike eksamen imorgen pleas hjælp

25. maj 2010 af nadine123 (Slettet)

hej alle søde mennesker, hvordan regner man med sin( ) altså skal kunne regne arealet ud af en vilkårlig trekant med formlen T: 1/2*a*b*sin(C)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2010 af Sine10 (Slettet)

 Hej Nadine

sin( ) er en tast på din lommeregner, så det er bare at smække tallene ind på cas og så kommer resultatet ud.


Svar #2
25. maj 2010 af nadine123 (Slettet)

ja, ved jeg men skal også kunne uden hjælpemidler B-niveau


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2010 af Sine10 (Slettet)

Det forstår jeg ikke. Jeg skal selv op i matematik A i morgen, hvor den første time er uden hjælpemidler, og der kommer ikke spørgsmål i cosinus og sinusrelationerne.

Men hvis det er tilfældet, vil jeg gøre det på følgende måde (hvis a = 2, b = 4 og vinklen C = 45 grader)

T = 0,5*2*4*sin(45) = 4*sin(45), altså T = 4sin(45)


Skriv et svar til: matematike eksamen imorgen pleas hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.