Studievejledning

Ansøgning hos en revisor og CV

26. maj 2010 af Heksin (Slettet)

Jeg bliver færdig uddannet som HHX'er i sommer og vil gerne søge arbejdsplads hos en revisor.

igennem mine tre år på HHX har jeg haft særlig interesse for erhvervsøkonomi og regnskab, og har dertil også i længere tid ønsket at prøve en karriere som revisor.

I går søgte et revisorfirma i avisen efter en elev, og jeg vil meget gerne give dem min ansøgning. Jeg er i tvivl om hvad jeg skal skrive i min ansøgning og/eller CV. Jeg kan som sagt godt lide erhvervsøkonomi og regnskab, og synes også at jeg vil få meget ud af at gå revisor-vejen. Jeg vil få en god håndfuld erhvervserfaring samtidig med at jeg får en god uddanelse (HD og muligvis Cand.merc.Aud).

Jeg har ikke så meget erfaring fra arbejdsmiljøet, men jeg har altid villet arbejde siden jeg blev 13. Jeg arbejdede fra 13 år til 16 år som avisbud, som 16 årig og stadig endnu arbejder jeg i en biograf, og jeg har også arbejdet som dørmand i en natklub fra jeg var 16-17 til jeg blev ca. 19. Jeg vil sige at i næsten al min arbejdserfaring har jeg været nødt til at arbejde lidt selvstændigt i form af planlægning, men særligt i biografen har jeg dog udført arbejdet i samarbejde med andre.

Jeg ved ikke om jeg skal skrive noget personligt om mig. Jeg laver en del fitness igennem ugen, men andet en det er jeg for det meste sammen med venner og laver alt det vi nu engang laver.

Hvordan synes I jeg vil kunne opbygge en god ansøgning specifikt til et revisorfirma?

Skal jeg tilføje alle mine arbejdserfaringer i CV'et, og skal jeg skrive noget andet i mit CV ?


Svar #1
26. maj 2010 af Heksin (Slettet)

 Jeg kan lige tilføje at jeg er en fredelig person, eller med andre ord, jeg er absolut ikke opmærksomheds krævende. Jeg er også meget grundig, og ønsker både forståelse for de ting jeg laver og at det jeg laver ikke kun er halv færdigt.


Skriv et svar til: Ansøgning hos en revisor og CV

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.