Matematik

den rette linie i modeller

27. maj 2010 af cille234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej ...jeg ville lige høre om der var en der tilfældigvis havde et eksempel på en linær model hvor man bruger mobilabonnementer og hvor man så skal finde ud af hvilket abonnement der er billigst??


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. maj 2010 af Isomorphician

Du kan selv finde på noget, et eksempel behøver ikke være superpræcist.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. maj 2010 af Whoopedazz (Slettet)

TDC:
Koster 500 kr om måneden, med 1 kr som startbeløb. 

Telenor:
Koster 300 kr on måneden, med 1000 kr som startbeløn. 

Det vil sige at:
f(x) = ax+b

TDC:
f(x) = 500x + 1

Telenor:
f(x) = 300x + 1000

-
Så kan du selv finde skæringspunktet for de to funktioner :)
 


Skriv et svar til: den rette linie i modeller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.