Matematik

matematik

01. juni 2010 af Gliop (Slettet)

Opgaven skal løses med uden hjælpemidler!!!  ... Hvordan løser man opgaven med uden hjælpemidler.. :)

To funktioner er givet ved

f(x)= x+200   og    g(x)= -3x+600

Bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2010 af NejTilSvampe

 "med uden" hjælpemidler xD sjov måde at sige det på :P

du trækker funktionerne fra hinanden og løser for x.

solve( f(x)-g(x) = 0 ,x )  ville du have gjort på lommeregneren, men nu må du gøre det i hånden ;)


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.