Matematik

2. gradspolynom

08. juni 2010 af CarolineRasmus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle. :)
Er der en der kan svare mig på hvad d er?
Altså jeg ved at det er diskriminanten og at den kan hjælpe mig med at finde rødderne.
Men jeg skal kunne beskrive betydningen af diskriminanten ligesom at a = hældningen på grafen og c = skæring med y-aksen..
Er der en der kan hjælpe mig med det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2010 af Isomorphician

Diskriminanten fortæller noget om antallet af mulige løsninger.


Svar #2
08. juni 2010 af CarolineRasmus (Slettet)

Tror du det er uddybende nok til eksamen?
Hvad siger den så om løsningerne?


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. juni 2010 af NejTilSvampe

 for d>0 gælder der at andengradspolynomiet har to rødder/løsninger. for d=0 gælder der at polynomiet har én løsning og for d<0 gælder der at polynomiet ingen løsninger har.


Svar #4
08. juni 2010 af CarolineRasmus (Slettet)

Okay . Tusinde tak begge to :)


Skriv et svar til: 2. gradspolynom

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.