Matematik

Matematik

09. juni 2010 af lars1991 (Slettet)

. Beskriv skæringen mellem andenaksen og grafen for funktionen f(x)=ax+b. ..?

hvordan svare man på dette har ingen andelse


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2010 af CH253 (Slettet)

Skæring med y-aksen svarer til at x=0.. Indsæt derfor 0 på x's plads og du har din skæring - nemlig b, da a*0=0 :-)


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.