Kemi

destillatets densitet

12. juni 2010 af msn88 (Slettet)

hej

der står at

Opgave 1
1. En 250 mL’s målekolbe vejes i tør tilstand : m1(g) = 162,6554 g
Dernæst fyldes kolben til stregen med re-dem. vand, temp. = 20,0°C og vejes endnu engang : m2(g) = 410,6584 g
 

a. Bestem destillatets relative densitet (tip : se s. 6 i vejl. til vinanalyser)
b. Bestem destillatets alkoholindhold som v/v% og som w/w%
c. Bestem vinens alkoholindhold som v/v%
d. Bestem den alkoholfrie vins relative densitet
e. Bestem tørstofindholdet i vinen (tip : se s. 9 i vejl. til vinanalyser)

er det sådan her, håber for svar

a.
410,6584 – 162,6554 / 0,9980 = 248,5 ml
250 – 248,5 = 1,5 ml
410,6584 – 1,5 = 273,77 ml
 


Skriv et svar til: destillatets densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.