Matematik

er lige blevet i tvivl, men nemt mat spg

15. marts 2005 af fransk (Slettet)
1/1/y er det 1/y eller y??

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2005 af Peden (Slettet)

Man dividerer med en brøk ved at gange med den omvendte. Så kan du selv regne resten ud ;)

Svar #2
15. marts 2005 af fransk (Slettet)

ja det er rigtigt, tak

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2005 af Duffy

1/1/y er det 1/y eller y??


Det kommer da an på hvor du har den underforståede parentes:

(1/1)/y = 1/y

1/(1/y) = y



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2005 af Duffy

Konklusionen er:

1/1/y = 1/y


hvis det matematiske hierarki skal følges, - og det skal det jo!!


Duffy

Skriv et svar til: er lige blevet i tvivl, men nemt mat spg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.