Matematik
Strømstyrke!
15. marts 2005 af
kyllerylle (Slettet)
I en elektrisk kreds er strømstyrken I(t) til tiden t givet ved:
I(t)=4,2+2,5*sin(50*pi*t), t>/=0
Bestem den største og den mindste strømstyrke...
her blev jeg bedt om at undersøge en formel, men har ikke fundet den nogen steder...kender I den?
og hvis I har lidt extra tid, kunne I måske komme med nogen hint til delopgaven.
takker
I(t)=4,2+2,5*sin(50*pi*t), t>/=0
Bestem den største og den mindste strømstyrke...
her blev jeg bedt om at undersøge en formel, men har ikke fundet den nogen steder...kender I den?
og hvis I har lidt extra tid, kunne I måske komme med nogen hint til delopgaven.
takker
Svar #1
15. marts 2005 af kyllerylle (Slettet)
altså er det formlen y=A*sin(w*t+phi)?
dvs. største værdi:2,5A
mindste værdi:-2,5A
?
dvs. største værdi:2,5A
mindste værdi:-2,5A
?
Svar #3
15. marts 2005 af kyllerylle (Slettet)
jeg ville være super taknemmelig hvis der var noget respons!
Skriv et svar til: Strømstyrke!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
