Matematik

ang geomtri.. hjælp til eksamen meget vigtigt , skal op kl 9

15. juni 2010 af 12hus (Slettet)

er der ikke  nogen der kan laver 3 eksempler til med  sin= modstånede / hyp og cos (vinkel) hosliggende / hyptoenuse

tan(vinkel) modstående/ hossliggende

come on


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2010 af mathon

  i den retvinklede
  ΔABC, hvor
  a = 3    b = 4   c = 5

  skitser trekanten for at få overblik:

        heraf ser du:
                                cos(A) = b/c = 4/5 = 0,8

                                sin(A) = a/c = 3/5 = 0,6

                                tan(A) = a/b = 3/4 = 0,75
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2010 af mathon


Skriv et svar til: ang geomtri.. hjælp til eksamen meget vigtigt , skal op kl 9

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.