Matematik

2. gradsligning

18. juni 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

 Hej, 

Hvordan skal man isolerer x i dette udtryk ?

udrtykket er : 

(2ax+b)^2=0

på forhånd taaak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2010 af Proprium (Slettet)

(2ax + b)2 = 0

2ax + b = 0

2ax  = -b

x = -b/2a


Svar #2
19. juni 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

nåååhh.. jeg troede det va meget mere kompliceret.. men taaak :D :D 


Skriv et svar til: 2. gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.