Matematik

reduktions opgave

12. juli 2010 af Houde (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg er lige begyndt på matematik igen og er lidt i tvivl om nogle regler

4+(a-2)-(a+2)

er resultatet ikke 2a ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juli 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Niks - prøv at smide dine mellemregninger ind.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juli 2010 af NejTilSvampe

 4+(a-2)-(a+2) = 4+a-2-a-2 = (4-4) + (a-a) = 0

sikker på du har skrevet opgaven rigtigt op? :s


Skriv et svar til: reduktions opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.