Matematik

HJÆLP MATEMATIK!!

12. august 2010 af 1518854 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Den sidste opgave (opg 14) er jeg helt blank på. 

nogle der kan hjælpe:)??

på forhånd tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2010 af mette48 (Slettet)

f ( x) = −0,02388 x 2 + 0,8693x + 2 .

D=(10,8)     hvis f(10) er større end 8 kommer bolden over hjørnet

f(10)=f ( x) = −0,02388*10 2 + 0,8693*10 + 2 = −2,388 + 8,693 + 2 = 8,305

C=(25,8) hvis f(25) er større end 8 kommer bolden over hjørnet

regn selv ud

tanα=hældningen=f'(x) i (0,2)

f'(x)=2*( −0,02388) x  + 0,8693

indsæt x=0 og slå vinrelens størrelse op


Skriv et svar til: HJÆLP MATEMATIK!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.