Matematik

Optimerings opgave

15. august 2010 af ramuk (Slettet)

Hej.

Håber I kan hjælpe med følgende opgave:)

Vedhæftet fil: Dok2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2010 af mette48 (Slettet)

Gem i doc-format ikke i docx, som ikke alle kan læse


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2010 af mathon

                      2x + y = 20                    0<x<10
hvoraf
                      y = 20 - 2x

areal
                      A = x·y = x·(20 - 2x)

                      A(x) = -2x2 + 20x = -2x(x-10)       0<x<10

beregn A '(x) op optimér


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. august 2010 af mathon

#1
se
 

Vedhæftet fil:Dok2.doc

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. august 2010 af mette48 (Slettet)

#3 det tror jeg ikke er nødvendigt, du plejer at give fornuftige svar her, men ellers tak


Skriv et svar til: Optimerings opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.