Matematik

Funktioner

19. august 2010 af Jensen11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej med jer

Har store problemer med funktioner i mat, og håber derfor på der er nogen af jer derude der kan finde ud af de her opgaver?

En lineær funktion g er givet ved g(x) = - x + 0,75.

løs ligningen f(x = g(x).

løs ligningen f/(x) = 18.

tak for hjælpen på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 -- Du skal lige forklare, hvad du mener med f(x og f/(x) .


Svar #2
19. august 2010 af Jensen11 (Slettet)

der skulle ha stået  f(x) = g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Og hvad er så f(x) ?


Svar #4
19. august 2010 af Jensen11 (Slettet)

ka jeg ikk lige se nu desværre, men kan du så finde ud af den anden ligning med f(x) = 18


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4 -- Jo, når du vil fortælle os, hvad f(x) er.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.