Debat

Antal lektioner i HHX/HG

20. august 2010 af xxsallyh (Slettet)

Ja altså jeg går i 1.G på HHX , og jeg har en veninde som går i 1.G på HG og jeg ville lige spørge nogle af jer som går enten på HG eller HHX hvor mange lektioner i plejer at have om dagen?

Jeg møder i gennemsnittet kl. 8:10-14:30, mens min veninde har virkelig korte lektioner? Hun møder tit fra 10:15-12 og det seneste hun får fri er klokken 14:00.

Er det sådan i alle HG'er og HHX'er eller hvad?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. august 2010 af Moderatoren

Der er et bestemt antal lektioner til hvert fag. Du og alle andre HHX'ere har lige mange lektioner. Ligesom alle HG'ere har samme antal.

Forskellen mellem HHX og HG kender jeg ikke. Men der er sikkert en. Ellers får din veninde mange timer senere.


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. august 2010 af ramme2 (Slettet)

HG er på et lavere niveua end HHX og derfor behøver de ikke så mange timer. Ingen grund til misundelse. Du når A-niveau i flere fag, mens HG'er højst når C-niveau.


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. august 2010 af Abauuz

HHX er højere niveau, og derfor skal der også flere timer til - Hun skal også på HHX efter HG, for en HG rækker ikke lige så langt, som en hhx.


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. august 2010 af samfundsrevser (Slettet)

forskellen på HG og HHX er at HHX er en gymnasiel uddannelse, mens HG er en erhversrettet uddannelse, på lige fod med fx. tømreruddannelsen (dog har HG som regel lidt højere niveau, men det er den kategori den hører ind under)  


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. august 2010 af ramme2 (Slettet)

#4. Det er korrekt at HG i modsætning til HHX uddannelsen er erhvervsrettet. Men mange af de fag som man har på HG er de samme som på HHX. Derfor er niveauerne sammenlignelige


Skriv et svar til: Antal lektioner i HHX/HG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.