Matematik

hvor lang tid tager det at lægge en sten

20. august 2010 af wynja (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle håber jeg kan få hjælp her

8 klasse...

der bliver brugt 2,3 millioner sten til at bygge en pyramide på 20 år..hvor lang tid tager det at ligge en sten. svaret er 4,5 minut men hvordan ser udregningen ud. Kan simpelthen ikke finde ud af at stille stykket op.

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2010 af mette48 (Slettet)

Tid pr sten = samlet tid/ antal sten

samlet tid 20 år=20*(365 1/4) dage=20*(365 1/4)'24 timer = 20*(365 1/4)*24*60 minutter

antal sten =2,3 millioner

tid pr sten 20*(365 1/4)*24*60/2300000 =4,57 min


Skriv et svar til: hvor lang tid tager det at lægge en sten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.