Matematik

isulering af X

22. august 2010 af coyje (Slettet)

hej

sidder med en opgave hvor jeg skal isulere og udregne X i følgende formel

2*pi*X - 20/X^2 = 0

jeg er lidt lost i hvordan jeg skal bære mig ad, ved det er noget med at der skal gøres et eller andet ved venstresiden for at gøre det lettere at isolere, men kan bare ikke lige se det.

håber der er nogen der kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2010 af mathon

   2π·x3 - 20 = 0            x≠0

   2π·x3 = 20

         x = (10/π)1/3


Svar #2
22. august 2010 af coyje (Slettet)

takker :)

havde lige stirret mig blind på den ;)


Skriv et svar til: isulering af X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.