Matematik

HJÆLP!! MATEMATIK!!

24. august 2010 af Melliis (Slettet)

Ja, jeg har problemer med disse opgave:

3.1 Ifølge reglerne må en golfbold højst veje 1,620 ounce.

1 ounce= 28,35 gram

Hvor mange gram må en golfbold højst veje?

3.2 Golfbolden har en radius på 21,5 mm og er pakket i kasser med tre bolde i hver,

Angiv målene på en kasse, der netop kan rumme tre golfbolde.

Jeg håber I kan hjælpe (:


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. august 2010 af kimor (Slettet)

Har du selv nogle bud evt.?


Brugbart svar (3)

Svar #2
24. august 2010 af martinweber (Slettet)

 3.1 
28,35 * 1,620 = 45,927 gram

3.2

Den brede side

21,5 mm * 2 = 43mm

Den lange side

21,5 mm * 6 = 129mm


Svar #3
24. august 2010 af Melliis (Slettet)

Tusind tak!! (:


Brugbart svar (2)

Svar #4
24. august 2010 af martinweber (Slettet)

Også er det da også på tide du åbner din matematik bog, medmindre du går i 7klasse for det der, det er for børn!


Skriv et svar til: HJÆLP!! MATEMATIK!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.