Matematik

Funktioner

24. august 2010 af Jensen11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej, håber der en en der kan finde ud af at lave den her. er selv ikke særlig skarp til det med funktioner.

En funktion f er givet ved f(x) = 3,41*1,27x , x E R.

Beregn f(79.

Beregn fordoblingskonstanten for f.

Løs ved beregning ligningen f(x) = 45.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2010 af Isomorphician

f(79):

Indsæt 79 på x's plads og udregn

Fordoblingskonstanten:

Brug formlen: X2 = ln(2)/ln(a)

f(x) = 45:

Løs: 45 = 3,41*1,27x


Svar #2
24. august 2010 af Jensen11 (Slettet)

der hvor jeg har skrev f(79) skulle der ha stået f(7) i stedet for. undskyld jeg lige skrev forkert


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.