Fysik

En opgave om vinkelacceleration α, vinkelhastighed ω.

27. august 2010 af frederiksen28 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Er der nogen som har en bud på en løsning på nedenstående opgave.

En klapbros løftetid fra hvile (vandret stilling) til 80º hældning er 2 min. De første 20º drejning foregår med konstant vinkelacceleration α, medens resten af drejningen foregår med konstant vinkelhastighed ω.
Beregn α og ω.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2010 af peter lind

I den første periode med konstant acceleration er vinkelhastighedn ω'(t) = α*t,  og ω(t) = ½αt2.. Den slutter til tiden t1 med vinkelhastigheden ω'1 = ω'(t1) vinklen og i vinklen ω1 = ω(t1) . I den næste periode med tidslængden t2 = 2min-t1 bevæger den sig vinklen ω2 = 80-ω1 = ω1*t2.


Svar #2
27. august 2010 af frederiksen28 (Slettet)

Tak. for svaret nu tror jeg at jeg har fanget den.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2011 af Kenneth1978 (Slettet)

 Jeg fangede den ikke :( 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. februar 2011 af Kenneth1978 (Slettet)

 hvordan finder jeg α ?


Skriv et svar til: En opgave om vinkelacceleration α, vinkelhastighed ω.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.