Matematik

Renten af 6000 kroner

28. august 2010 af mogens91 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej,

Hvordan finder jeg renten af 6000 kr. til 8% p.a. i et halvt år.

Jeg har kigget på denne formel, men forstår den ikke helt: R=K*p*d/100*D


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2010 af mathon

                                                        halvårsrenten = (6000 kr)·0,08·½

i overensstemmelse med
                                                        k · (p/100) · (d/360) = k·p·d/(36000)

                                                        4000 · 0,08 · (180/360)

                                                        4000 · 0,08 · ½

........................

kapital • årsrentesats • årsbrøkdel     =     k · (p/100) · (d/360)

             


Svar #2
28. august 2010 af mogens91 (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Renten af 6000 kroner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.