Matematik

Koordinater til vektorer

30. august 2010 af Incredibly (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal skrive nogle kooridinater til nogle vektorer. men er lidt i tvivl om hvordan jeg gør. Har vedhæftet det som fil, da det er en smule svært at skrive i tekstboksen. Håber der er nogen der kan hjælp mig.

Vedhæftet fil: Dok1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Vektorerne adderes ved at addere koordinaterne hver for sig.


Svar #2
30. august 2010 af Incredibly (Slettet)

Det forstår jeg ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvis a = (a1 ; a2) og b = (b1 ; b2), er a+b = (a1+b1 ; a2+b2)


Skriv et svar til: Koordinater til vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.