Matematik

2. gradspolymonier

31. august 2010 af pernillegryning (Slettet)

hej allesammen :D

er der en som kan hjælpe mig med at lave et eksempel på nogle mulige rødder i et 2. gradspolynomium?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2010 af mathon

        løs
                       5x2 - 5x - 60 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2010 af Duffy

x = 2  eller  x = 3

er mulige rødder for et 2. gradspolynomium . . .

(der er også andre mulige rødder ;-) ).


Svar #3
01. september 2010 af pernillegryning (Slettet)

hvad mener du med løs?


Skriv et svar til: 2. gradspolymonier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.