Matematik

Isolering af x

31. august 2010 af StudenterPigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har følgende ligninger jeg ville hører om nogle vil hjælpe?

isoler z i formlen w=5(4-z)-3

Isoler x i ligningen X2=(x-2(x+4)-4(t-1)

Isoler y i ligningen 4y-3x=2

isoler q i formlen t=p/q

Isoler Q i formlen Y2=Q*x-Q*a+k

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2010 af Duffy

Prøv nu selv først, ellers lærer du ikke noget.


Skriv et svar til: Isolering af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.