Matematik

Ligning?

31. august 2010 af Hardcorefan (Slettet) - Niveau: C-niveau

hejsa, jeg har brug for hjælp, til hvordan man regner en ligning ud, når den ser sådan ud:

 -3( -x + 1) – (2x + 3) = x + 2(-3x -2)

kan godt nok ikke huske det, 5 år siden jeg sad på skolebænken sidst .

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2010 af mathon

                             -3( -x + 1) – (2x + 3) = x + 2(-3x -2)

                              3x - 3 - 2x - 3 = x - 6x  - 4


Svar #2
31. august 2010 af Hardcorefan (Slettet)

hmm prøver lige at kigge på den et par gange, for at se om det vækker noget fra dengang :)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: Ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.