Matematik

En dum opgave!

31. august 2010 af ramuk (Slettet)

Hej,

sidder med en modbydelig opgave som jeg ikke fatter noget af, så ville høre om der var nogne der ville hjælpe:S

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du kan vedhæfte filen i .doc format, er der flere, der kan hjælpe dig med opgaven.


Svar #2
31. august 2010 af ramuk (Slettet)

PDF

Vedhæftet fil:Dok1.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

a) Beregn boldens højde for x=10 og x=25 og undersøg, om bolden er højere oppe end bygningens tag.

b) Find tangentens hældningskoefficient for x = 0. Hældningskoefficienten er lig med tangens til den søgte vinkel.


Skriv et svar til: En dum opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.