Matematik

hvordan løses ³√x?

04. september 2010 af mads9434 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har fået denne opgave i min færdighedsregning: ³√27+³√64. Og jeg er ikke helt sikker på hvordan den løses...

Jeg har tænkt på at finde kvartrat roden at 27 og sige kvartrat rodens svar gange med sig selv 3 gange. Derefter det samme med den anden side og pludse den?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2010 af mathon

                              ³√(27) + ³√(64) = ³√(33) + ³√(43) = 3 + 4 = 7


Svar #2
04. september 2010 af mads9434 (Slettet)

#1

                              ³√(27) + ³√(64) = ³√(33) + ³√(43) = 3 + 4 = 7

Tusinde tak


Skriv et svar til: hvordan løses ³√x?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.