Matematik

eksponentiel voksende funktion

04. september 2010 af Jensen11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har en eksponentilt voksende funktion og har fundet ud af at:

og jeg har punkterne (-5 , 2,5) og (7 , 8,4)

a = -5-7 Rod(8,4/2,5)

men hvordan er det lige jeg regner det ud, og altså får det tastet ind på min lommeregner?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2010 af mathon

se


Svar #2
04. september 2010 af Jensen11 (Slettet)

er det her rigtigt?

a = (8,4/2,5)1/7-(-5) = 1,1

og så b = 2,5 * 1,1-(-5) eller hvad?
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2010 af mathon


Skriv et svar til: eksponentiel voksende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.