Matematik

Ligninge med parentes

04. september 2010 af venneminde (Slettet) - Niveau: C-niveau

 hej :)

Kan i hjælp mig med at find ud af hvordan man regner sådan ligning!!!

Vil gerne vide det !!!

4-2(3-x)=7-x 

hvis i bare viser mig hvordan man regner i parentes, vil jeg resten af de andre opgave kunne find ud af at lave selv :)

på forhånd takkkk 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2010 af mette48 (Slettet)

4-2(3-x)=7-x  du skal bare starte med at gange ind i parentesen, så forsvinder den jo

4-6+2x=7-x


Svar #2
04. september 2010 af venneminde (Slettet)

 hvordan regner du videre???????


Svar #3
04. september 2010 af venneminde (Slettet)

 hjælllppppppppppppp :(


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2010 af mette48 (Slettet)

Jeg lægger x til på begge sider af lighedstegnet

lægger 2 til på begge sider

dividerer med tallet foran x


Skriv et svar til: Ligninge med parentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.