Matematik

Ligning- help plezz

06. september 2010 af Gomar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa, er der nogen der kan hjælpe mig med at løse denne ligning?

Når hjulet bevæger sig med en konstant hastighed bevæger et punkt P på hjulet sig i en jævn cirkelbevægelse.
Funktionen h der beskriver cirkelbevægelsen har regneforskriften


h(t)= 1,60 ·sin(0,5 ·t)


hvor t er tiden målt i sekunder og h(t) måles i meter.
Skitser grafen for h i intervallet t ? [0; 4π].

Løs ligningen h(t)= 0,1·t-0,5,  ? [0; 4π].
h(t)=sin(0,5·t)=0,1·t-0,5

Tak på forhånd =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2010 af mette48 (Slettet)

Er dette den oprindelige opgavetekst?

h(t) er da ikke en cirkelbevægelse, men en sinussvingning.


Svar #2
06. september 2010 af Gomar (Slettet)

Her er hel opgaven, du kan kigge på den, og se hvordan du kan hjælpe mig.

Vedhæftet fil:Harmoniske sving22.docx

Svar #3
06. september 2010 af Gomar (Slettet)

undskyld, men den første kunne ikke åbnes. Her er den.

Vedhæftet fil:Opgaven.docx

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Vi er en del, der ikke kan åbne docx-filer. Send den i doc i stedet.


Svar #5
07. september 2010 af Gomar (Slettet)

Oki, I får den lig.


Skriv et svar til: Ligning- help plezz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.