Matematik

Matematik, hjælp

08. september 2010 af randomguy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har virkeligt akut brug for hjælp til denne opgave:

i trekant ABC gælder:

|BC|=2|AB| og |AC|=5/2|AB|

altså:

a = 2c

b=2,5c

a) bestem cosC (er løst)

b) bestem arealet af trekant ABC udtrykt ved c


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. september 2010 af peter lind

Arealet af trekanten er ½a*b*sin(C)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2010 af Mahal-pigen (Slettet)

Hvad menes der med "udtrykt ved c" ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. september 2010 af peter lind

Der menes at du skal udtrykke arealet som en funktion af c.


Skriv et svar til: Matematik, hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.