Matematik
differential ligninger
08. september 2010 af
Smail K (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
jeg er gået i stå i en differential lignings aflevering, håber nogen kan hjælpe. Opgaven er oploadet neden under i en doc fil.
Tak :)
Vedhæftet fil: separeret differential ligning.doc
Svar #1
08. september 2010 af Andersen11 (Slettet)
Differentialligningen er
(√y)y' = 2t2 . Den er separabel, og løsningen er
y3/2 = t3 + k , dvs
y(t) = (t3 + k)2/3
Afstem k med din begyndelsesværdi.
Skriv et svar til: differential ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
