Matematik

Hjælp til opgave i differentianregning?

09. september 2010 af SimoneJae (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven lyder: Bestem koordinatsættet til hvert af de punkter på grafen for funktionen f(x)=x^3-x+1, hvori tangenten er parallel med linjen y=2x+5 

Håber der er nogen som kan hjælpe=)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Dvs. løs ligningen f'(x) = 2 . Den nævnte linie har hældningskoefficient 2, og de søgte tangenter skal være parallelle med den linie.


Skriv et svar til: Hjælp til opgave i differentianregning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.