Matematik

matematik - cavaletti

09. september 2010 af nini66 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

opgaven lyder ; en cavalatti er en forhhindring, der bruges til at træne heste i spring. Den består af to bukke og en bom.

En cavaletti laves af stolper, der er 10 x 10 cm i tværsnit

en buk laves af to 80 cm lange stolper. Bommen skal være 3,2 m lang og sømmes fast til bukk

-- hvor mange meter stolpe skal  skal der bruges til 6 cavalettis ??

nogen som kan hjælpe mig igang, da jeg ikk kan komme videre i opgaven, hvis jeg ikk kan svare det spørgsmål

håber på hjælp!! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2010 af Krabasken (Slettet)

1 cavaletti = 2 bukke + 1 bom = (2 * 80 + 320)cm = 480 cm

6 cavalettis = 6 * 480 cm = 2880 cm eller 28,80 m

er det heller ikke sværere ;-)


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. november 2010 af Tobberthyk (Slettet)

#1
 

1 cavaletti = 2 bukke + 1 bom = (2 * 80 + 320)cm = 480 cm

6 cavalettis = 6 * 480 cm = 2880 cm eller 28,80 m

er det heller ikke sværere ;-)

Du skal faktisk have to 80 cm. stolper for at lave en buk.

1 cavaletti = 2 bukke + 1 bom (2 * 2 * 320) cm = 640 cm.

6 cavalettis = 6 * 640 cm. = 3840 cm. eller 38,4 meter


Brugbart svar (2)

Svar #3
19. november 2010 af Krabasken (Slettet)

Jamen, hvor har du dog ret -

Så var det alligevel sværere ;-)


Skriv et svar til: matematik - cavaletti

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.