Matematik

Ligninger

12. september 2010 af ayahj (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heej allesammen

Har to ligninger jeg ik får til at passe håber nogen kan hjælpe mig med dem

1) 62-x+4,3x+144=2

2) 7x- 4/7 (det er en brøkdel) +4=23

på forhånd tak 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Saml alle led med x på venstre side af "="

Reducer på begge sider

og divider med koefficienten til x til sidst

Prøv, om du kan ende med

1)  x = -61,82 og

2)  x = 2,80


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.