Matematik

MATEMATIK! HJÆLP!!

12. september 2010 af 1518854 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Se vedhæftede. Det er opgave 9.0005. Se bort fra besvarelsen. Har fået afvide at den er ukorrekt. 

HVORDAN GØR JEG? min lærer har sagt jeg skal faktorisere - men forstår det ikke .. 

Vedhæftet fil: 16719.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2010 af mathon

   (2a-b)2 / (2(2a-b)) = (2a-b)/2 = a - (b/2)


Svar #2
12. september 2010 af 1518854 (Slettet)

 a hvad?? forstår det ikke 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2010 af peter lind

Mathon besvare opgaven 9.0001; medens du spørger om 9.005. Er det den rigtige opgave?. Jeg kan ikke se, der er nogen grund til at faktorisere.


Svar #4
12. september 2010 af 1518854 (Slettet)

aha:)

det er opgave 9.0005:)

de andre har jeg lavet:)

hvad skal jeg så gøre? er helt blank :( (i 9.005:))


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2010 af peter lind

Der er skam meget rigtigt i det din besvarelse. I den første formel på den anden side har du en ren forglemmelse idet nedre grænse er -2 ikke 2.

I formlen nedenunder får du integralet til at være M1. Det skal være -M1, som du også rent faktisk også bruger. Det er altså nok blot en skrivefejl.

Når du i det grå felt skriver M2 = 5,08 er det forkert. Du har simpelthen lavet en regnefejl et eller andet sted. Du angiver M2 ovenover. Alene det første led er større end 10


Svar #6
12. september 2010 af 1518854 (Slettet)

 kan det passe at m2 så er ca 12?


Svar #7
12. september 2010 af 1518854 (Slettet)

 nej hov. omkring 15,8?


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. september 2010 af peter lind

#6 er bedst men ikke helt rigtig. Du har sikkert tastet forkert ind på lommeregneren. Brug så vidt mulig lommeregnerens hukommelse til at gemme mellemresultater i. Det er det den er beregnet til og så er det endda både hurtigere ´, nemmere  og sikrere.


Svar #9
12. september 2010 af 1518854 (Slettet)

 stykket hedder (125/12)+(16/3) ikke? så får jeg = (125/12)+(64/12) = 63/4 = ca 15

hvor gør jeg noget galt?


Brugbart svar (0)

Svar #10
12. september 2010 af peter lind

Du skrev 125/12+16/13, hvor det sidste skulle være 16/3. Jeg havde desværre ikke set dette og derfor kom jeg med et forkert svar.


Svar #11
12. september 2010 af 1518854 (Slettet)

 så det er rigtigt at det er ca 15:)??


Brugbart svar (0)

Svar #12
12. september 2010 af peter lind

Det er lidt mere.


Svar #13
12. september 2010 af 1518854 (Slettet)

 ja men hvis man skal gøre det i hovedet:) men så 15,75:)


Brugbart svar (0)

Svar #14
12. september 2010 af peter lind

Det ser nogenlunde ud. Jeg har ikke lyst til at kontrollere om du kan slå rigtig op på en lommeregner.


Skriv et svar til: MATEMATIK! HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.