Fysik

Termisk energi. Help me.

12. september 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Tfør 29 C grader
Tefter 67 C grader


T = T2 – T1 = 38 C grader

så skal jeg finde ud af delta Emodtaget = cvand • mvand • deltaT

Håber I kan hjælpe mig med dette spørgsmål.

Altså jeg skal beregne den termiske energi, vandet optager, delta Emodtaget = cvand • mvand • deltaT

Jeg skriver delta fordi jeg ikke kan indtaste symbolet for delta. Håber på jeres hjælp. på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2010 af 5631

Jeg kan ikke huske hvad c  er, men den har du sikkert fået oplyst og du har ikke oplyst hvor meget vand i havde. Ellers skal du blot indsætte i dit udtryk.

Emodtaget=Cvand* mvand*38


Skriv et svar til: Termisk energi. Help me.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.