Matematik

ligning

12. september 2010 af Skønnetøs (Slettet)

x-y=4

x+y=10


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2010 af LuckyFoul (Slettet)

Det er bare at bruge derterminant 


Svar #2
12. september 2010 af Skønnetøs (Slettet)

hmm..


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2010 af LuckyFoul (Slettet)

 www2002159.thinkquest.dk/ligninger.php

Dette link forklar hvordan derterminant fungerer ;D


Svar #4
12. september 2010 af Skønnetøs (Slettet)

forvirrende.


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2010 af morten1092 (Slettet)

Tror det har noget at gøre med ligningssystemer inden for analytisk plangeometri


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2010 af LuckyFoul (Slettet)

 du har to ligninger med to ubekendte :P

i dit tilfælde bliver udregningen sådan:

1*1-1*(-1) = D her får du Derterminanten

1*10-1*4 = Dy her får Derterminanten for y

4*1-10*(-1) = Dx her får du derterminaten for x

x = Dx/D = x her får du så hvad x er

y = Dy/D = x her får du så y

;D 


Svar #7
12. september 2010 af Skønnetøs (Slettet)

hmm, det er ret indviklet.


Brugbart svar (1)

Svar #8
12. september 2010 af mathon

  I:  x - y = 4
  II: x + y =10                                     I og II adderes

     2x = 14
     x = 7                                            som indsat i II: x + y =10 giver

     7 + y =10
     y = 3
 

 ....................

determinantmetoden i specielt denne opgave
er
"at gå langt over åen efter vand"


Svar #9
12. september 2010 af Skønnetøs (Slettet)

det forstår jeg bedre!


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.