Matematik
integration.
31. marts 2005 af
ria (Slettet)
løs ligning :
x
⌠ 2
⌡ (t - 2) dt = 0
-2
det har jeg gjort.. jeg har løst opgven i en matematisk program som hedder Derive.. og jeg får tre løsninger.
1: x = 1- √3
2: x = √3 + 1
3: x= -2
men prblemet er at jeg stadig ikke har styr på hvorfor? el hvordan..?...
hvis i kunne forklare mig det.. ville det være rart.. tak på forhånd.. hehe
x
⌠ 2
⌡ (t - 2) dt = 0
-2
det har jeg gjort.. jeg har løst opgven i en matematisk program som hedder Derive.. og jeg får tre løsninger.
1: x = 1- √3
2: x = √3 + 1
3: x= -2
men prblemet er at jeg stadig ikke har styr på hvorfor? el hvordan..?...
hvis i kunne forklare mig det.. ville det være rart.. tak på forhånd.. hehe
Svar #1
31. marts 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
Hvis du lige vil oversætte de der ligninger til noget læseligt, så kan vi nok godt finde ud af noget.
Skriv et svar til: integration.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
