Matematik

HJÆLP MIG MED MATEMATIK!!! :-)

15. september 2010 af Marianne271 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej alle sammen :-)
Vil i ikke være søde, at hjælpe mig med MATEMATIK!

Her er opgaverne:
 

Opgave 1)
I Fredericia bor der ca. 36700 personer.
ca. 5700 af dem bor i Fredericias bykerne.
Befolkningstætheden i hele Fredericia kan beregnes til (36700:15) indb./km = 2450 indb./km.
Beregn befolkningstætheden i Fredericias bykerne.
 

Opgave 2)
Beskriv, hvordan befolkningstætheden i Fredericia uden for voldene må være.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Opg 1. Du skal kende arealet af Fredericias bykerne for at kunne besvare denne opgave.

Opg 2. Når Opg1 er besvaret, kan du beregne tætheden uden for bykernen ved at se på befolkningen udenfor i forhold til arealet udenfor.


Svar #2
15. september 2010 af Marianne271 (Slettet)

hmm? Okaay taak for hjælpen.

opgaven før denne var? størrelsen af hele byen fredericia er 15 km.

Vis, at Fredericias bykerne udgør ca. 9% af hele fredericia?

hmm? Skal man så sige: 15km : 100 x 9%= 1,35% ???


Svar #3
15. september 2010 af Marianne271 (Slettet)

plzz hjælp mig!!


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 -- 9% af et areal er igen et areal. 9% er det samme som brøken 9/100 = 0,09 . Det er de rigtige tal, du bruger; men resultatet er et areal.


Svar #5
15. september 2010 af Marianne271 (Slettet)

Når Okay

Men mange mange taak :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. august 2020 af alai0035 (Slettet)

du skal vise med beregning eller præcis tegning at tages hældning, v, er ca. 40 grader


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. august 2020 af OliverHviid

#6

To ting:

1. Denne tråd er ti år gammel.

2. Hvis du har spørgsmål, så opret din egen tråd.


Skriv et svar til: HJÆLP MIG MED MATEMATIK!!! :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.