Matematik

Rejsen til Bali opg. 1.2 og 1.3, HJÆLP!

15. september 2010 af Zgonic (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Opgave 1.2 - Når man rejser, kan man købe forskellige former for forsikring.

Rejseforsikring pr. person 827 kr

Afbestillingsforsikring pr. person 350 kr.

Familien ønsker at tegne begge slags forsikringer.

Beregn forsikringernes samlede pris. 

Burde det så ikke være, 827x4 = 3308 

og 350x4=1400 

3308+1400 = 4708 kr? Fordi det er pr. person for hver forsikring, og der er 4 personer i alt, ved ikke om det er det endelige svar?

Og opgave 1.3  - Hvor stor en del udgør prisen for forsikringerne af den samlede pris for rejsen? Forstår slet ikke spørgsmålet?

Håber i kan hjælpe, tak på forhånd (: 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Opg 1.2 -- Det ser rigtigt ud.

Opg 1.3 -- Du skal kende rejsens samlede pris for at beregne det. Find forholdet mellem prisen for forsikringerne og den samlede pris på rejsen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2011 af crigget1 (Slettet)

jeg har virkelig brug for hjælp til opgave 3.1  3.2  3.3 håber virkelig der er nogle der ude, der vil hjælpe mig :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du bliver nødt til at formulere opgaverne. Vi aner ikke, hvad de går ud på. Opret et nyt spørgsmål og formuler dine spørgsmål sammen med din egen fremgangsmåde og resultater.


Skriv et svar til: Rejsen til Bali opg. 1.2 og 1.3, HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.