Matematik
Integral - hjælp til opgaver
Er det nogen som kan hjælpe mig med opgaverne som er vedhæftet?
det vil være en stor hjælp :)
Svar #1
15. september 2010 af Andersen11 (Slettet)
Arealet af punktmængden Ma er
0∫a f(x) dx = 0∫a (1+√x) dx .
Det skulle give dig svaret på a) og b) .
c) Brug formlen for rumfang af et omdregningslegeme, der fremkommer ved omdrejning af grafen for en funktion.
d) Løs ligningen V(a) = 42 .
Svar #4
15. september 2010 af missunknow (Slettet)
og b = 0, ikke også?
men så skal jeg jo trække fra.. men med hvad?
Svar #5
15. september 2010 af Andersen11 (Slettet)
#4 -- Du skal beregne det bestemte integral som beskrevet i #1 . Hvad er b ?
Skriv et svar til: Integral - hjælp til opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
