Matematik

differentiering

16. september 2010 af mark1015 (Slettet)

 NOgle der kan hjælpe mig med at differentierer f(x)=-0,5x^3+2x^2+3x-2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 -- At differentiere f(x) . Brug den generelle formel (xn)' = n·xn-1 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2010 af TorbenA (Slettet)

Du skal bare bruge reglen for differentiation af potens:

(xa)' = a·xa-1

Også selvfølgelig

(b·f(x))' = b·f '(x)


Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.