Matematik

(4x + 5y) 2 (3x – 2y)2 - (5x – a)2 Rettelse af denne ønskes

18. september 2010 af natasjah (Slettet)

Hej

Jeg har lavet opgaven her og ønsker at få den rettet, tak på forhånd

4x2 + 5y2 + 2 * 4x * 5y = 3x2+2y2 – 2* 3x * 2y = 5x2 + a2 – 2* 5x* a

er dette rigtigt indtil videre


Svar #1
18. september 2010 af natasjah (Slettet)

det jeg har lavet for oven er ehtl forkert


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2010 af diiidaaa (Slettet)

de to-taller der, det er opløftet i anden ikk ?


Svar #3
18. september 2010 af natasjah (Slettet)

jo  det er det


Svar #4
18. september 2010 af natasjah (Slettet)

jeg har lavet den om her nede det for oven var helt forkert

(4x + 5y) 2 (3x – 2y) 2 - (5x – a) 2
= 4x2 + 5y (4x) (5y) + 5y 2 = (3x) 2 + 2 (3x) (-2y) + (-2y) 2 = (5x) 2 + 2 (5x) (-a) + (-a)2
=
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2010 af diiidaaa (Slettet)

Okay, jeg forstår ikk rigtigt hvordan du har fået det frem som du har .

Men du skal bruge kvadratsætningerne.. Det har du vist ikke gjort..


Skriv et svar til: (4x + 5y) 2 (3x – 2y)2 - (5x – a)2 Rettelse af denne ønskes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.