Matematik

En ægte udfordring

18. september 2010 af came (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad bliver?

4lne-lne^7


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

ln(1) er lig 1, og det næste har værdien 7, så det bliver 8, du skal skrive det pænere 4*ln(e) - ln(e7)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

nej sludder 4-7 =


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2010 af mette48 (Slettet)

Er udfordringen at finde ud af om du mener 4*ln(e)-ln(e7) eller 4*ln(e)- (ln(e))7  ?


Svar #4
18. september 2010 af came (Slettet)

Udfordringen er, at finde ud af hvad logaritmen er.


Svar #5
18. september 2010 af came (Slettet)

Er der nogen, som ved det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5 -- Du fik svaret i #2 . Benyt, at ln(xn) = n·ln(x) og at ln(e) = 1 .


Svar #7
18. september 2010 af came (Slettet)

4*ln(e)-ln(e^7)

4-7= ln(-3)?


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#7 -- Nej, det sidste er ikke rigtigt.

4·ln(e) - ln(e7) = 4·ln(e) - 7·ln(e) = (4-7)·ln(e) = (4-7)·1 = -3


Skriv et svar til: En ægte udfordring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.