Matematik

2. gradsligning

21. september 2010 af some1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

ax2 + bx - c = 0 

Hvis tallet a = 0, skal man så stadig finde d og derefter finde ud af, at det ikke går op, fordi man ikke kan dividere med 0 eller skal man fjerne det første led, så der bare kommer til at stå bx - c = 0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 Hvis a = 0 er forskriften f(x) = bx - c, hvilket er en lineær sammenhæng. Derfor kan du ikke bruge d til noget her.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2010 af lystig (Slettet)

hvis a = 0 er det ikke en 2. gradsligning


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2010 af mathon

                    ax2 + bx - c = 0      a=0

                    b·x - c = 0

                    bx = c

                    x = c/b


Svar #4
21. september 2010 af some1 (Slettet)

 Godt nok, tak ;-)


Skriv et svar til: 2. gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.