Matematik

Hjælp til matematik!!! :)

22. september 2010 af henrietteersej (Slettet)

Jeg har lidt problemer med min aflevering. Jeg håber i vil hjælpe mig! 

Jeg søger hjælp til opgaven herunder, håber at i vil forklare hvordan i gør med ord, til en der desværre ikke er så god til matematik ... :):)

Hver af nedenstående ligninger fremstiller en ret linje, bestem i hvert tilfælde, hvis det er muligt, linjes hældning og afskæring.

a) 2x-3y=3

b)3(x-2)-2(y-4)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2010 af lystig (Slettet)

nogen ideer ?


Svar #2
22. september 2010 af henrietteersej (Slettet)

 mig? nej jeg har ingen ide....


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2010 af lystig (Slettet)

få x på den ene side og y på den anden


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. september 2010 af kieslich (Slettet)

isoler :

2x-3y = 3          træk 2x fra på begge sider

-3y = 3- 2x      divider med -3 på begge sider

y = 2/3*x -1         aflæs a og b.

Prøv selv med den næste.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik!!! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.