Matematik

Reductions opgaver

25. september 2010 af miaj00 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej med jer.

Jeg sidder her med en matematik opgave som skal afleveres i morgen, og jeg har svært med 3 opgaver, jeg håber I kan hjælpe mig med:

Reducer følgende udtryk:

6a – (3a + 2b) + 4a + (5a – 5b) – (3a – 6b) =
 

2(3x + y) – 3(x – 2) =

Udregn:

(3 + 4a)2 =
 

På forhånd tak ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2010 af Isomorphician

Hvad er dine egne bud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2010 af mette48 (Slettet)

- parentes fjernes (hæves) ved at ændre fortegnene inde i parentesen fra + til - og fra - til +

derefter tælles a og b sammen hver for sig

man ganger ind i en parentes ved at gange hvert led i parentesen


Skriv et svar til: Reductions opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.